Efsane Müdür Bolu’ya atandı

Efsane Müdür Bolu’ya atandı Efsane Müdür Bolu’ya atandı
A- A+

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamede, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde kapsamlı atamalar gerçekleşti. Türkiye genelinde 16 ilin emniyet müdürü değiştirildi ve toplamda 39 emniyet müdürünün yeni görev yerleri belirlendi.

Kararname kapsamında Bolu İl Emniyet Müdürü olarak Şırnak İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman atandı. Bolu İl Emniyet Müdürü Erhan Dağdeviren ise kararname kapsamında Merkeze alındı. Dalman’ı, özellikle Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı 5 yıllık dönemde başarılı çalışmaları nedeniyle yerel basın tarafından “Efsane Müdür” başlıklarıyla sık sık haberi yapılıyordu.

Bolu’yu çok iyi biliyor

Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanan Cemal Dalman, Bolu’yu yakından biliyor. Bolu’nun sevilen iş insanı Kayhan Dalman’ın abisi olan Cemal Dalman, bu yönüyle de Bolu’yla bağı bulunuyor.

Cemal Dalman kimdir?

Evli 2 çocuk sahibi olan Cemal Dalman 5 yıl Tekirdağ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptı. Yaklaşık 100 bin nüfusu olan ilçede önemli çalışmalar yapan Dalman, mafya başta olmak üzere çetelere ve hırsızlara adeta savaş açtı. İlçenin suç oranını 5 yıl içinde yüzde 70 oranında azalttı.

5 yıl görev yaptığı Çerkezköy'den, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dalman 1 yıl kadar bu ilçede görev yaptı. Daha sonra Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Cemal Dalman, mahkeme kararı ile 2013 Nisan ayında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yardımcılığına atandı. Cemal Dalman geçtiğimiz sene alamadığı rütbesini de mahkeme kararı ile alarak, 3. sınıf emniyet müdürlüğünden, 2. emniyet müdürlüğüne yükseldi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve Yarımel'in özellikle kadrosuna katmak istediği Dalman'ın eşi de kendisi gibi polis, Dalman'ın babası ve abisi de rütbeli polis olarak emniyet teşkilatında görev yapmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler