Emniyet ve Jandarma kararlı..!

Emniyet ve Jandarma kararlı..! Emniyet ve Jandarma kararlı..!
A- A+
Reklam

Bolu Valiliği; İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçlerince 22-28 Nisan tarihleri arasında yapılan faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı.

“Huzur Şehri Bolu’muzun huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla suçu önleme ve suçlularla etkin mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çalışmalarımız devam ediyor” ifadeleriyle Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bolu’da huzur ve güvenin tam anlamıyla tesis edilmesi için ortaya koyulan kararlı irade böylelikle vurgulandı.

Okullar ve çevrelerinde kuş uçmasına müsaade yok

Verilen rakamlara eğitim öğretim yılının devam etmesi nedeniyle okul ve çevresinde yapılan denetimler kapsamında; 143 okulda, 633 kişi sorgulanırken, metruk 30 bina ve umuma açık 211 işyeri de denetlendi. Bu kapsamda yine 154 okul servisinin de denetlendiği belirtildi.

Firari 18 kişi yakalandı

Yine Bolu Valiliğinden verilen bilgide son bir hafta içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçlerince; 0-5 yıl hapis cezası bulunan 16 firari, 5-10 yıl hapis cezası bulunan 2 firari, 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 2 firari de yapılan denetimler sonucu yakalandı. Yine bu kapsamda ifade vermeye gitmediği için araması olan 26 kişi de ele geçirildi.

Trafikte 1.444 uygulama yapılmış

Trafik denetlemesi olarak yine geçtiğimiz hafta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ekiplerce Bolu’da yapılan uygulama sayısının bin 444 olduğu Bolu Valiliğince açıklanırken, bu uygulamalarda 16 bin 723 araç ve 9 bin 505 şahsın da denetlendiği bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler