“En ucuz suyu Bolu kullanıyor”

“En ucuz suyu Bolu kullanıyor” “En ucuz suyu Bolu kullanıyor”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan israfın önüne geçtiklerini belirterek, “İsrafı engellemenin neticesinde 81 vilayet arasında Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanır hale geldi.” dedi. Özcan ayrıca bundan sonra da israf etmemek en büyük önceliği olacağını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Özcan son olarak Sem-Mak Tarım Aletleri satış ofisi ile Alsa Brode, Bolkar ve Atılım Ambalaj fabrikalarını ziyaret etti. 

“7 gün çalışmak suretiyle Bolumuzu güzelleştirmeye çalıştık”

Ziyaretlerde çalışanlara 5 yılda yapılanları anlatan ve destek isteyen Özcan, “Sizlerin teveccühlerinizle 5 yıldır Bolu gibi Türkiye’nin en güzel şehrini yönetme onurunu yaşıyorum. Haftanın 7 günü çalışmak suretiyle Bolumuzu güzelleştirmeye çalıştık. Gecemizi gündüzümüze kattık. Sadece 5 yılda Bolu’yu Avrupa şehri haline getirdik” dedi.

“İsraf etmemek en büyük önceliğimiz olacak”

İsrafı engelledikleri için temel hizmetlere büyük zamlar yapmadıklarına anlatan Özcan, “İsraf konusu gerçekten önemliymiş. İsrafın önüne geçince temel hizmetlere çok büyük zamlar yapmadan belediyeyi idare edebiliyorsunuz. İsrafı engellemenin neticesinde ocak ayı itibariyle 81 vilayet arasında Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolu kullanır hale geldi.  Bundan sonraki süreçte de israf etmemek bizim en büyük önceliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler