Reklam

“En”lere ödüllerini verdiler

“En”lere ödüllerini verdiler “En”lere ödüllerini verdiler
A- A+

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Finali'nde bugün oynanan final maçında rakibi Kastamonu Belediyesi'ni yenen Armada Praxis Yalıkavakspor şampiyon oldu. 

Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan Murat Çelik ve Cengiz Ömer hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 15-13 Kastamonu Belediyesi'nin üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda başa baş devam eden mücadele sonunda maçı 33-31 kazanan Armada Praxis Yalıkavakspor, tarihinde ilk kez HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu Armada Praxis Yalıkavakspor'dan Nika Matavs oldu. Matavs ve turnuvanın diğer başarılı oyuncularına kupa töreni öncesi ödülleri, turnuvanın da sponsorlarından olan Köfteci Hasan Restoran ve Bost Burger adına işletme sahipleri Hüseyin Türkmen ve Kamuran Kışlak verdiler.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon Armada Praxis Yalıkavakspor oyuncularına kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve Bolu Valisi Erkan Kılıç takdim etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler