Erdoğan, Demirkol'u resmen ilan etti

Erdoğan, Demirkol'u resmen ilan etti Erdoğan, Demirkol'u resmen ilan etti
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol’un ismi resmen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısıyla 17 büyükşehir ve 48 il belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Muhammed Emin Demirkol’u sahneye davet eden Erdoğan, dün telefonla bildirilen adaylığı mikrofondan da ilan etmiş oldu.

Demirkol ile birlikte sahneye AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar çıkarken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahnede Bolu heyetine kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler