Ergün Temel şirketin başına geçti

Ergün Temel şirketin başına geçti Ergün Temel şirketin başına geçti
A- A+
Reklam

Ali Sarıyldız’ın Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olmasının ardından yürüttüğü Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Ergün temel atandı.

Geçtiğimiz dönem CHP listesinden Bolu Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Ergün Temel, Başkan Özcan’a yakınlığı ile biliniyor.

Bolu Belediyesi iştiraki Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olmasının ardından Ergün Temel sosyal medyadan yaptığı açıklamada; ''Beş yıl boyunca CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmanın gururu ve sorumluluğuyla, TC Bolu Belediyesi Başkanı Sn. Tanju Özcan ve değerli meclis üyeleriyle birlikte, şehrimize en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Bugün Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan'ın talimatıyla Bolu Bel. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanarak şehrimize hizmete kaldığımız yerden devam etme fırsatı buldum.
Beş yıl boyunca Bolu Bel. A.Ş.'de görevini başarıyla yürüten Sn. Ali Sarıyıldız ve değerli şirket personeline teşekkür ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.
Ayrıca Bolu Belediye Başkanımız Sn. Tanju Özcan’a da teşekkür ediyorum; yeni dönemde de Bolumuzu Dünya şehri yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.
Saygılarımla.'' İfadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler