Tanju Özcan tutuklanıyor..!

Tanju Özcan tutuklanıyor..! Tanju Özcan tutuklanıyor..!
A- A+
Reklam

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabı X’den bir paylaşım Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ikinci dönemine de ilk dönemde olduğu gibi Kuran’a el basarak yemin etmesini alaycı bir tavırla paylaşımına taşıyan Kütahyalı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Bolu Belediyesi’ne kayyum atanırken, Özcan’ın da tutuklanacağı şeklinde bir paylaşım yaptı.

Buna sebep olarak da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevine Kuran’a el basarak yemin etmesi olduğunu ifade etmesi ve paylaşımının sonunda da gülmesi, sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın paylaşımı şe şekilde;

“Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan ve dince kutsal sayılan sembollerin kasten ve alenen Tanju Özcan tarafından istismar edilmesinden ötürü Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir”

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler