Esnaf Odaları yine Boluspor’un yanında

Esnaf Odaları yine Boluspor’un yanında Esnaf Odaları yine Boluspor’un yanında
A- A+
Reklam

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ilimizde faaliyet gösteren STK ve iş yerlerine gerçekleştirdikleri her ziyaret, Boluspor'a destekler olarak geri dönüyor.

Mayıs ayında gerçekleştirilen kongre sonrası Bolu Milletvekilleri, Bolu Belediye Başkanı ve seçim öncesi Boluspor tribünlerinde resim çektirme yarışına giren siyasi parti temsilcilerinden henüz Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti bile gerçekleşmemişken, Bolu Halkı ise desteğini arttırarak sürdürüyor.

Başkan Savaş Abak bugün Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret’i ziyaret etti. Abak ve Gayret arasında Boluspor üzerine yapılan sohbet sırasında; Boluspor sevgisiyle hemen hemen her maçta tribündeki yerini alan Türkiye Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Köroğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal ve Avukat Mustafa Özdemirde BESOB’a gelince, sohbete ortak oldular.

Yapılan sohbet sonrası ise Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret, Türkiye Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Köroğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal ve Avukat Mustafa Özdemir bu sezonda Boluspor’a destek olacaklarını ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler