Gezmelere doyamadı..!

Gezmelere doyamadı..! Gezmelere doyamadı..!
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz hafta 10 günlük Bodrum tatilinden dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, hiç ara vermeden bu seferde Kıbrıs’a tatile gitti. Bolu Belediyesi iştiraklerinde çalışan 100 personel maaş alamadığı için eve ekmek götüremez, kirası ödeyemezken, Tanju Özcan tatilden tatile koşuyor.

Bolu’nun sorunları yerine zamanının büyük bir bölümünü tatilden fırsat buldukça sosyal medyada CHP’nin sorunlarıyla geçiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Temmuz ayının hemen hemen tamamını tatilde geçirdi.

Kurban Bayramının 9 günlük tatilini Kıbrıs’ta geçirdikten sonra Ankara yürüyüşü için tatiline ara veren Tanju Özcan, yürüyüş sonrası kendisini Ege’nin serin sularına bırakmış, geçtiğimiz gün geldiği Bolu’da dün akşam başkanlık yaptığı Belediye Meclisi toplantısı yine tatile çıktı.

Ramazan ve Kurban Bayram tatillerini Kıbrıs’ta geçiren Başkan Tanju Özcan, bu yıl bildiğimiz kadarıyla 3^ncü Kıbrıs seferine çıktı. Bayram tatillerinde Belediyeden Tanju Özcan’ın tatilleriyle ilgili resmi açıklama yapılırken, birçok tatilinde olduğu gibi bugün başladığı Kıbrıs tatili için Belediyeden resmi bir açıklama yapılamadı.

Başkan Tanju Özcan’ın Kıbrıs tatilinden döneceği Pazartesi gününe kadar yerine Belediye Başkanlığına Ahmet Yılmaz vekalet edecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler