Evlerinden cephanelik çıktı

Evlerinden cephanelik çıktı Evlerinden cephanelik çıktı
A- A+
Reklam

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak ve huzurunu temin etmek amacıyla yasadışı faaliyetleri önlemek için çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Çalışmalar sonucunda, C.A. (24), M.K. (25), A.B. (31) ve L.A. (34) adlı dört şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin, vatandaşları ateşli, kesici ve delici aletler kullanarak tehdit, hakaret ve korku yaratmak suretiyle maddi menfaat sağladıkları tespit edildi. Operasyon sırasında şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, suçta kullanıldığı değerlendirilen 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 17 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız pompalı/şarjörlü av tüfeği, 1 adet av tüfeği şarjörü, 8 adet 12 kalibre av tüfeği fişeği (kartuşu), 1 adet muşta, 1 adet bıçak, 1 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı, 14 gram kenevir tohumu, 5 gram esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan sigara sarma kağıdı ve 5 adet uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi.

Ayrıca, C.A. (24), M.K. (25) ve L.A. (34) adlı şahısların "Dolandırıcılık, 6136 SKM, Yaralama, Hakaret, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Kabul Etmek ve Satın Almak" suçlarından arandıkları belirlendi. Şüpheliler, işlemleri tamamlanmak üzere savcılığa sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler