Şefika Durak vefat etti

Şefika Durak vefat etti Şefika Durak vefat etti
A- A+
Reklam

MHP İl Başkanı İlhan Durak'ın annesi akşam saatlerinde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata veda etti. Genç yaşta yaşama gözlerini yuman Şefika Durak’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Şefika Durak’ın vefatı sonrası MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada,

“MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın kıymetli annesi Şefika Durak (54) akşam saatlerinde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Şefika Annemizin cenazesi 05.05.2023 Cuma günü Sağlık Mahallesi Küplüce Camisinde kılınacak Cuma ve Cenaze Namazının ardından Fasıl Köyü Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” denildi.
Genç yaşta yaşamını yitiren Şefika Durak'ın vefatı başta MHP ve Ülkücü camiada büyük bir şok yaşatırken, MHP İl Başkanı İlhan Durak’ın büyük üzüntü yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Bolu Postası Gazetesi olarak Merhume Şefika Annemize Allah’tan rahmet, İlhan Durak Başkan nezdinde Ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler