Sözünü tutup, Valilik önünde sergileyecek mi?

Sözünü tutup, Valilik önünde sergileyecek mi? Sözünü tutup, Valilik önünde sergileyecek mi?
A- A+
Reklam

Türkiye bir hayali gerçekleştirecek olmanın heyecanı ve gururunu yaşarken, yerli araba üretmenin mümkün olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; “Milleti kandırıyorlar”, “Milletin karnı aç, kim TOGG alacak” diye yaptığı eleştiriler, seçim atmosferinde siyasilerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

CHP’lilerin; “Milletin karnı aç, TOGG’u kim nasıl hangi parayla alacak” diye eleştirdikleri TOGG marka yerli aracı Bolu’da ilk teslim alan CHP’li Hakkı Fidan oldu.

Türkiye’nin gururu yerli aracımız TOGG’u dün Ankara’da teslim alan Hakkı Fidan aracın başında arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, bu gururu sosyal medyadan paylaştı.

“Valilik Önünde sergileyeceğim”

AK Partili birçok isme TOGG’u teslim aldıktan sonra Valilik önüne çekerek, bu gururu tüm Bolu Halkının görmesini sağlayacağını söyleyen CHP’li Hakkı Fidan’ın ise bu sözünü tutup tutmayacağını ise Bolu Halkı şimdiden merakla bekliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler