Fatih Yamaner’e önemli görev

Fatih Yamaner’e önemli görev Fatih Yamaner’e önemli görev
A- A+

Sporculuk döneminde elde ettiği başarılarla Bolu’nun uluslararası arenadaki gururu olduktan sonra Federasyon Başkanı olması sonrası uluslararası turnuvalarda altın madalyalara ambargo koyarak müthiş bir ivme yakalayan Hemşerimiz Suat Çelen başkanlığındaki Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulundaki Bolulu sayısı Fatih Yamaner ile üçe çıktı.

Bolulu isimler Federasyon Başkanı Suat Çelen ve Federasyon Asbaşkanı Cumhur Özçelik’in ardından Bolulu iş insanı İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner de Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Doğa Sporları, yamaç paraşütü, basketbol başta olmak üzere Bolu’da spor kulüplerine başkanlık ve yöneticilik yapmasının yanında profesyonel ve amatör bir çok kulübe destek sağlayarak sporun hep içinde olan Fatih Yamaner, bundan sonra da Türkiye Cimnastik Federasyonu asil yönetim kurulu üyesi olarak ülke cimnastiğine hizmet edecek.

Yamaner, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen başkanlığında Antalya’da yapılan toplantıya ilk kez katılırken, Antalya’da düzenlenen turnuvaları da Başkan Suat Çelen ve Federasyon Üyeleri ile birlikte takip etti.

“Asil yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner; “Ülkemizin en önemli spor yöneticilerinden biri olan, hemşehrimiz ve Bolu ilimizin yetiştirdiği en önemli spor insanı Suat Çelen’in önderliğinde uluslararası arenada tarih yazmaya devam eden;  Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim kurulunda önümüzdeki süreçte asil yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım” dedi.

“Cimnastik branşı büyük ivme yakaladı”

Yamaner, Başkan Çelen’in Cimnastik branşında büyük ivme yakaladığını dikkat çekerek; “Tüm spor branşlarının ilk basamağı olan cimnastik sporu Başkanımız Suat Çelen ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın büyük emek ve tecrübeleri ile ülkemizde çok önemli bir ivme yakaladı” şeklinde konuştu.

“Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma katkı verme gayretinde olacağım”

Yamaner, spor yöneticiliği anlamındaki bilgi ve birikimiyle yönetim kurulundaki arkadaşlarına katkı vermeye çalışacağının altını çizerek; “Ben de her dönem sporu destekleyen bir iş insanı olarak; geçmiş dönemlerde farklı spor branşlarında kazandığım spor yöneticiliği,  devam eden süreçte farklı sivil toplum kuruluşlarında kazandığım yönetim kurulu üyeliği ve iş hayatındaki yönetim tecrübelerimle ile birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma katkı verme gayretinde olacağım” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ederim”

Yamaner, Bolu’nun önemli spor adamı Suat Çelen’e de teşekkür ederek; “Cimnastik’in kalbi olan ilimizde yaşayan bir kişi olarak bu onurlu görevi tevdi eden Başkanımız Suat Çelen’e ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sıcak karşılama ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Yönetim kurulu toplantımızı tamamladık”

Yamaner, 2024 Paris Olimpiyatları öncesi Antalya’da düzenlenen Türkiye, İtalya, İspanya ve Macaristan’ın da katıldığı dostluk turnuvası öncesi yönetim kurulu toplantısını tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler