Fay Yamaner Ailesi’nin haklı gururu

Fay Yamaner Ailesi’nin haklı gururu Fay Yamaner Ailesi’nin haklı gururu
A- A+

Emekli Subaylar Dernek Başkanı ve Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Emekli Piyade Kıdemli Binbaşı Ahmet Şerafettin Yamanerin Yukarı Çarşı’da 1989 yılında 9 metrekarelik dükkan ile başladığı, ikinci kuşak genç ve başarılı iş insanı Fatih Yamaner ile sektörünün ülke çapında marka ismi haline gelen Fay Yamaner Mücevher, 35’nci kuruluş yıldönümünü Fay Yamaner Ailesiyle kutladı.

Fay Yamaner Mücevher; kurucu Ahmet Şerafettin Yamaner’in Yönetim Kurulu Üyesi ve Onursal Başkan olarak 2014’den bugüne kattığı tecrübesinin rehberliğinde, yoluna devam ediyor. 

Babasından aldığı bayrağı ikinci nesil olarak genç yaşta zirveye taşıyan Fay Yamaner Mücevher A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner’in liderliğinde bir başarı hikayesi olarak sektöründe öncü isim olmanın gururunu Fay Yamaner Ailesi, 35’nci kuruluş yıldönümünde hep birlikte yaşadı.

Fay Yamaner Mücevher’in 35’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Yamaner Ailesi içinde yapılan programda sektörde yakaladıkları başarının kahramanları da Fay Yamaner Mücevher A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner tarafından unutulmayarak, yine bir farkındalığa imza atıldı.

35 yılın sonunda sektörde öncü isim olmanın verdiği mutluluğu sosyal medya hesabından paylaşan Fay Yamaner Mücevher A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner;35. Yılımızda “Fay Yamaner de Yılın Işıltıları” başarımızın sırrı gerçekten aile olabilmek. Ailemiz içinde 25. yılını, 20. yılını, 15. yılını, 10. yılını, 5. yılını tamamlayan “TAM 16” arkadaşımıza, gönüldaşımıza ödüllerini takdim edebilmenin mutluluğu fotoğraflara sığmıyor. Hayat yolculuğunda iyi ki yollarımız sizler ile kesişti ve devam ediyor. İyi günde ve zor günde birbirimize sarılmaya devam edeceğiz.
Yeni nesillere ilham vermek, onlara güçlü bir miras bırakmak ve sektördeki öncülüğümüzü sürdürmek için kararlılık ve samimiyetle ilerleyeceğiz.
35. yılımızda bu özel gün vesilesiyle, her birinize teşekkürlerimi sunuyoruz. Birlikte başardıklarımız ve gelecekte başaracaklarımız için sizlere minnettarız. Nice başarı dolu, birlik ve beraberlik içinde geçecek yıllar diliyoruz.
İyi ki siz “Kıymetli Fay Yamaner Ailemiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler