Festivallere uzaktan bakar olduk

Festivallere uzaktan bakar olduk Festivallere uzaktan bakar olduk
A- A+
Reklam

Bolu’yu sosyal faaliyetlere doyuracağız diye yola çıkan Bolu Belediye Tanju Özcan’ın geçmiş etkinliklere ve festivallere sahip çıkamaması, yerine de yenilerini yapamamasından dolayı Bolu Halkı geçmişi özler oldu.

Bolu Belediyesi tarafından Yüksel Ceylan döneminde başlayan günlerce süren 17 Temmuz Atatürk’ün Bolu’ya Geliş kutlamaları, Alaaddin Yılmaz döneminde de devam etmiş, “Beyaz Et Festivali, Köroğlu Festivali, Uluslararası Mutfak Günleri” gibi ulusal ve uluslararası ciddi festivallere dönüşmüştü.

Seçim vaadinde Bolu’yu konserlere ve festivallere doyuracağını vaat eden Belediye Başkanı Tanju Özcan ne yazık ki Bolu’ya sözünü tutamadı.

Borç batağında olduğu ve iyi yönetilemediği iddiasıyla dilinden düşürmediği Düzce Belediyesi; “günlerce süren Düzceliler Günleri, Ot Festivali gibi önemli etkinliklerle Düzcelileri buluştururken, bu yıl ilk defa yapacakları “Düzce Gençlik Festivali” ise şimdiden heyecan yarattı.

11- 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Düzce Gençlik Festivalinde; 11 Ekim Salı günü Manga, 12 Ekim Çarşamba günü Ceza, 13 Ekim Perşembe günü Tuğçe Kandemir, 14 Ekim Cuma günü Ekin Uzunlar, 15 Ekim Cumartesi günü Motive, 16 Ekim Pazar günü Derya Uluğ ve 17 Ekim Pazartesi günü de Bilal Sonses sahne alacak.

Başta Düzce olmak üzere etrafımızdaki tüm il ve ilçelerde Festivaller ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ederken, Bolu Halkı düne kadar kendi illerinde görmeye alışık oldukları etkinliklere şimdi uzaklardan bakar oldu.

Resim Altı: Geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından düzenlenen “Beyaz Et Festivali, Köroğlu Festivali, Uluslararası Mutfak Günleri” gibi ulusal ve uluslararası ciddi festivallerle Bolu festivaller kentine dönüşmüştü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler