Film değil, gerçek...

Film değil, gerçek... Film değil, gerçek...
A- A+
Reklam

İlimizde faaliyet gösteren bir düğün salonunu  boya işlerini yapmasına karşılık, ücretinin ödenmediği ve tehdit edildiğini iddia eden boya ustası S.D., gece yarısı düğün salonuna giderek, duvarları farklı renk boyadı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sabah saat 02.00 sırlarında yaşanan olayda; S.D. isimli usta, dış cephe boyasını yaptığı düğün salonunun duvarlarını parasını alamadığı ve tehdit edildiği iddiası ile farklı renkte boyadı. Duvarları boyadıktan sonra bu anları kişisel sosyal medya hesabından paylaşan S.D.; ilimizde faaliyet gösteren bir düğün salonunun boya işlerini yaptığını ve yaklaşık 50 bin lira tutan iş karşılığında ise düğün salonunun sahibinin kendisine 5 bin lira para ödediğini iddia etti. Parasının geri kalan kısmını alamadığını ve istediğinde de tehdit edildiğini iddia eden S.D., düğün salonunun her iki cephesindeki duvara “Emek Ödenmedi” yazısı yazdı. Bu anları da sosyal medya hesabından paylaşan S.D., sabah saatlerinde de Bahçelievler Karakolu’na giderek olay hakkında ifade verdi.

 

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Metin Mert (9 ay önce)
    Yazıklar olsun işleticilere.. Emekçi gardaşa sabırlar dileriz. Videoyu izlerken izleyici olarak utandım. burayı işleten kişilere yazıklar olsun. adamın 10 yaşındaki çocuğuna hiç mi yanmadınız yahu. Burayı kiralamamak lazım. Onlar parayı halktan peşin alıyorlar. vermeye gelince tısssss.. 2023 te kemal sunal filimlerine devam..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler