İnceler Ailesi’nin mutlu günü

İnceler Ailesi’nin mutlu günü İnceler Ailesi’nin mutlu günü
A- A+
Reklam

Bolu’nun sevilen Ailelerinden İnceler Ailesi’nin evlatları Kutay ile Bidan Ailesinin kızları Sude, dün düzenlenen muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

Çeşitli dönemlerde Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak ilimizin gelişimine katkı veren İnşaat Mühendisi Haluk İnceler ve eğitim camiasının sevilen ismi emekli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap İnceler’in oğlu Kutay İnceler ile Sude Bidan’ın düğün töreninde genç çifti Ailelerinin yanı sıra akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadılar.

Düğüne; AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Engin Alemdar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçmiş dönem Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve çok sayıda davetlinin katıldı.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak İnceler ve Bidan Ailelerini tebrik ediyor, genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler