Dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Dualarla son yolculuğuna uğurlandı Dualarla son yolculuğuna uğurlandı
A- A+
Reklam

Pankreas kanseri nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybeden Cavit Demir, sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu ve Düzce Özel Çağsu Hastaneleri ile Özel Fatma Hatun Hastanesi sahibi Cavit Demir, 2 yıldır mücadele ettiği pankreas kanseri nedeniyle hayata veda etti. 28 Temmuz Cuma akşamı saat 20.30 sıralarında vefat haberi alının Cavit Demir için ilk olarak Bolu Özel Çağsu Hastanesinde uğurlama töreni gerçekleştirildi. 

Törene Demir’in ailesinin yanı sıra, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve hastane çalışanları katıldı.

Törende, hastane hekimleri duygularını paylaştı. Uzm. Dr. Erdal Kaya, “Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, yaklaşık 2 yıldır mücadele ettiği hastalık sebebiyle, aramızdan ayrıldı. Başta eşi ve çocukları olmak üzere tüm ailesine, eş, dost ve arkadaşlarıma, tüm çalışanlarıma baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmetini esirgemesin, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Ömer Polat ise, “Hepimizin başı sağ olsun. Bu hastanenin önünde ikinci Demir’in cenazesindeyim ben. Uğur yeğeni, Cavit Demir’in… Onu kaybettiğimizde Cavit Demir ile burada birlikte ağlamış ve acımızı paylaşmıştık. İş ilişkisinin dışında kadim dostum Cavit Demir’i kaybetmenin üzüntüsü ve kederi içindeyim” diyerek duygularını dile getirdi.

Konuşmaların akabinde katılımcılardan helallik alındı, dua edildi. Merhumun cenazesi Yukarı Soku Camii’nde kılınan İkindi ve Cenaze namazının ardından, Yukarı Soku mezarlığına defnedildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler