Gazetecilerle, MHP’liler paintballda buluştu

Gazetecilerle, MHP’liler paintballda buluştu Gazetecilerle, MHP’liler paintballda buluştu
A- A+
Reklam

Bolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri, yoğun tempolarından uzaklaşmak için MHP’lilerle birlikte gerçekleştirdikleri paintball organizasyonunda stres attı.

Bolu'da Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri, yoğun iş temposundan uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi. Stresin etkilerinden kurtulmak ve eğlenceli bir etkinlikte buluşmak amacıyla gerçekleştirilen paintball organizasyonu, renkli anlara sahne oldu.

Etkinliğe katılanlar arasında MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem de yer aldı. Gazeteciler ve yazarlar, stresin yoğun olduğu bu dönemde düzenledikleri etkinlikle bir araya gelerek moral buldular.

Bolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği üyeleri, benzer organizasyonların devam edeceğini ve birlikte daha pek çok keyifli etkinliğe imza atacaklarını belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler