Önce rakibine gidip “adayım” dedi

Önce rakibine gidip “adayım” dedi Önce rakibine gidip “adayım” dedi
A- A+
Reklam

30 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Belediye Başkanlığı adaylarından daha çok bu seçimlerde mahalle ve köy muhtarlık yarışlarının daha çetin geçmesi bekleniyor.

Seçimlere 6 ay gibi bir süre kalmasına karşılık şimdiden Bolu’daki her mahallede veya köyde en az 2-3 isim adaylıklarını ilan etti.

Muhtar Aday Adaylığını ilan edenler arasında ise yaptığı davranışla Hayri Kalaycıoğlu ön plana çıkarak, tüm Boluluların takdirini kazandı.

İlimizin sevilen isimlerinden ve birçok kesimin yakından tanıdığı İş İnsanı Hayri Kalaycıoğlu, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı oldu. Yardımseverliği ve çalışkanlığı ile de bilinen Kalaycıoğlu, Alpağut Mahallesine muhtar adaylığını ilk kez mahallenin mevcut muhtarı Sema Bostancı'yı ziyaret ederek açıkladı. 

Bostancı'nın çayını içen yeni dönemde mahalleye muhtar olmak istediğini belirten Kalaycıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün Alpağut mahallesi Muhtar adayı olarak ilk ziyaretimi Alpağut Mahallesi muhtarı Sema Bostancı ablama giderek seçim startını verdim. Her zaman ki gibi güleryüzü ve misafirperverliğiyle karşıladı. Alpağut mahallemiz en iyi ve en doğru kararı verecektir. ‘Bütün çabalarımız mahallemize hizmet etmek olacaktır’ diye temennilerde bulunduk” dedi. 

Alpağut Mahallesinin Yardımlaşma Derneğinin başkanlığını da yapan Hayri Kalaycıoğlu'nun bu nezaketi sosyal medyada büyük beğeni ve yorum alarak, taktir topladı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler