Hakemlerimiz ulusal liglerde düdük çalacak

Hakemlerimiz ulusal liglerde düdük çalacak Hakemlerimiz ulusal liglerde düdük çalacak
A- A+
Reklam

Merkez Hakem Kurulu TFF 2. Lig 4. hafta, TFF 3. Lig 2. hafta ve Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur müsabakalarında görev yapacak hakemler ve gözlemcileri Dijital Atama Yöntemi ile belirledi. 

Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamada, 17 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak olan TFF 2. Lig karşılaşması Düzce Cam Düzcespor-Karaman Futbol Kulübü müsabakasında İlimiz hakemlerimden Hakan Erkan'ı görevlendirirken yine Pazar günü oynanacak olan TFF 3.Lig karşılaşması Ergene Velimeşespor-TPAO Batman Petrol Spor A.Ş müsabakasında ilimiz hakemlerinden Ömer Faruk Kılıç'a bu önemli müsabakalarda görev verildi.

Pazar günü oynanacak bir diğer müsabaka Ankara'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşması Sincan Belediyespor-Yozgat Belediyesi Bozokspor müsabakasında İl hakem kurulu başkanı ve bölgesel gözlemci Ramazan Musluk görev alacak olup, Karşılaşmayı Sivas Bölgesinde Bekir Doğan Yönetecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler