Sahte içki operasyonunda 83 şişe ele geçirildi

Sahte içki operasyonunda 83 şişe ele geçirildi Sahte içki operasyonunda 83 şişe ele geçirildi
A- A+
Reklam

Bolu’da faaliyet gösteren bir restoranda yapılan aramada piyasa değeri 45 bin lira olan 83 şişe taklit/sahte bandrollü içki ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan operasyon sonucu G.A. isimli şahıs göz altına alınırken, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada;

“Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında; kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

13.09.2023 günü saat: 16.15 sıralarında işletmeciliğini G. A. (55) isimli şahsın yaptığı İlimiz merkezinde içkili lokanta olarak faaliyet gösteren iş yerinde yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 45.000 Türk Lirası olan TAKLİT/SAHTE BANDROLLÜ 83 adet alkollü içkiye el konulmuş, konu hakkında yakalanan G.A. isimli şahıs alınan ifadesi ve diğer sair işlemleri sonrasında 13.09.2023 günü serbest bırakılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler