Gelenleriyle gelmeyenleri ön plana çıkan kongre

Gelenleriyle gelmeyenleri ön plana çıkan kongre Gelenleriyle gelmeyenleri ön plana çıkan kongre
A- A+
Reklam

Tügva Bolu İl Temsilciliği’nin 4. Olağan Genel Kurulu dün akşam Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tügva Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin katılımıyla gerçekleşen kongre sonrası 8 yıllık kurucu İl Temsilcisi Sadık Kuru görevine Koray Alpaslan’a devir etti.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerinin ön planda yer aldığı ve AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Tügva’nın Bolu Kongresinde salonda gözler AK Partili isimleri aradı.

Haftalar öncesinden planlanan davetleri yapılan kongreye AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Dörtdivan’daki programları nedeniyle katılamadı. 

Uzun bir tatil sonrası Bolu’ya dönerek ilçe programları organize eden Güner ve Coşkunyürek, her gün bir ilçeyi ziyaret etmelerine karşılık Tügva’nın kongresinin olduğu gün iki ilçeye aynı gün program yapınca, Genel Kurula katılamadılar.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise programdan son dakika haberleri olmasına karşılık kapris yapmayarak son dakika gelen davete icabet ettiler. 

Durak ve Akgül’ün bu davranışları salonu dolduran Tügva’lılar tarafından takdirle karşılanırken, kendilerine de yoğun ilgi gösterildiği görüldü. 

Yaz tatili yapmadan 2024 Yerel Seçimleri için Bolu’da kapı kapı dolaşan ve hiçbir programı kaçırmayan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün aksine uzun yaz tatilleri nedeniyle Bolu’daki bir çok resmi programlar dahil olmak üzere bir çok programa katılamayan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in, Tügva’nın programına katılmaması tepkiyle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler