Yere göğe sığdıramadıkları fabrikayı sessiz sedasız kiraya verdiler

Yere göğe sığdıramadıkları fabrikayı sessiz sedasız kiraya verdiler Yere göğe sığdıramadıkları fabrikayı sessiz sedasız kiraya verdiler
A- A+
Reklam

Kurulması ve yaşaması için Bolu Belediyesi’nden 100 milyon liralık kaynak aktarılan Anabolu Konserve Fabrikası, Manisa firmasına kiralandı. Fransa, Yunanistan ve Amerika başta olmak üzere Avrupa’nın ürünlerden almak için sıra beklediği masallarıyla Bolululara “iş yapılıyormuş” algısı yapılan Konserve Fabrikası balonu çabuk söndü.

Kurulması ve yaşatılması için Bolu Halkının paraları aktarılan Anabolu Konserve Fabrikası’nı aynı zamanda eş durumundan kuzeni olan Fabrikanın Genel Müdürü Bahadır Acar ile birlikte Bolu kamuoyuna pazarlamasını yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Fabrikanın kiraya verilmesi sonrası sessizliğini koruyor.

İlk olarak CHP’li Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak’ın gündeme getirdiği Anabolu Konserve Fabrikasının kiraya verileceği iddiaları 1 Eylül tarihi itibariyle gerçeğe dönüşürken, Fabrikayı kiralayan Nova Mert isimli Manisalı firma bir haftadır fason konserve üretimi yapıyor.

Son olarak Şirket Müdürü Bahadır Acar ile birlikte kameralar karşısına geçerek Fabrikanın 7 aylık üretiminin tamamının dolu olduğu ve siparişe cevap veremedikleri balonunu ortaya Tanju Özcan’ın, bu balonu da çabuk söndü.

Bolu Belediyesi LED ekran fabrikasının da fikir babası ve üretimin başında olan isim olan Bahadır Acar’ın Anabolu Konserve Fabrikası macerası da kısa sürerken, yine fikir babası olarak işin başında bulunduğu Mantar Çadırlarının ise ne zaman mantara bağlayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Kurulması ve yaşatılması için Bolu Halkının paraları aktarılan Anabolu Konserve Fabrikası’nı aynı zamanda eş durumundan kuzeni olan Fabrikanın Genel Müdürü Bahadır Acar ile birlikte Bolu kamuoyuna pazarlamasını yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, üretim maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle zarar ettikleri Fabrika ile ilgili açıklamalarını ise Bolu Halkı ile yeniden paylaşıyoruz….

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler