www.bolupostası.com sitesine erişim yasağı

www.bolupostası.com sitesine erişim yasağı www.bolupostası.com sitesine erişim yasağı
A- A+
Reklam

Göreve geldiği 4.5 yıl süresince Belediye Başkanlığından çok sosyal medya fenomeni olarak gündemde kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine yakışan bir hareket daha yaparak www.bolupostası.com sitesine Belediye bilgisayarlarından erişimini engelledi.

Hatalarını ve eksikliklerini haber yapmamızdan rahatsız olduğu için düzenlediği basın toplantılarına bir yıl Gazetemizi davet etmeyerek, demokrat yapısını ortaya koyan Tanju Özcan şimdi de bir adım daha ileriye giderek, sansür mekanizmasını devreye soktu.

Görevde kaldığı 4.5 yıldır Bolu için tek bir çivi çakmadığı gibi Bolu Belediyesini batırma noktasına gelen Tanju Özcan, bu hareketiyle kendisinden beklenileni yaparken, yine bizleri yanıltmadı.

Bolu Belediyesindeki bilgisayarlardan çalışan personeller başta ulusal ve yerel olmak üzere tüm haber sitelerine istedikleri gibi girerlerken, sadece iki haber sitesine erişimleri engellenmiş durumda. www.bolupostası.com ve www.bolununsesi.com haber sitelerine Bolu Belediyesinin çalışanlarının erişimi Tanju Özcan tarafından engellenirken, yapılan haberlerin ne kadar doğru olduğunu da kendi kendine itiraf etmiş oldu. 

Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam

AK Parti Bolu İl Başkanlığının da basın toplantılarına davet etmediği gazetemiz şimdi de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ballı ulufelerine tenezzül etmeyerek Bolu Halkı için doğru ve tarafsız haber yapmayı kendine ilke edinen www.bolupostası.com, doğru bildiği yolda yürümeye devam ediyor. Yapılan haberlere verecek cevapları olmayanların sansür mekanizmasını çalıştırarak, ufukları ve vizyonlarını gözler önüne seriyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler