Göynük’te kanlı gece

Göynük’te kanlı gece Göynük’te kanlı gece
A- A+
Reklam

Göynük’te dün akşam alacak verecek meselesinin kavgaya dönüşmesi sonrası kan aktı. Özgür Durmuş adlı vatandaş bıçaklanırken, olayın faili olarak ilçede kahvecilik yaptığı öğrenilen M.F.B. adlı vatandaş göz altına alındı.

Aslen Mudurnu ilçesinin Çavuşderesi Köyünden olana fakat bir süredir Göynük’te ikamet eden Özgür Durmuş dün akşam bıçaklandı. Borç alacak meselesinden çıktığı iddia edilen kavga sonrası Özgür Durmuş bacaklarından bıçaklanarak dereye atılırken, olayın faili ise olay yerinden ayrıldı. Ailesinin Özgür Durmuş’tan haber alamaması sonrası Güvenlik Güçleri ve UMKE ekipleri ilçede geniş çaplı arama yaparlarken, Özgür Durmuş, ilçenin içinden geçen derede yaralı bir halde bulundu.

Bacaklarından bıçaklanan Özgür Durmuş İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, olayın faili olarak da ilçede kahvecilik yaptığı öğrenilen M.F.B. adlı vatandaş göz altına alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler