Gittiği her yerde büyük destek görüyor

Gittiği her yerde büyük destek görüyor Gittiği her yerde büyük destek görüyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın kamu kurumlarına ve fabrikalara yönelik ziyaretleri tüm hızıyla sürdürüyor. Özcan Bolu Valiliği’nin de arasında bulunduğu 3 kamu kurumu ile 3 fabrikayı daha ziyaret edip, çalışanlardan destek istedi.

5 yılda birçok önemli proje ve çalışmaya imza atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni dönem için Bolululardan destek istemeye devam ediyor. 

Gündüz kamu kurumlarını ve fabrikaları dolaşan akşamları da ev ev gezen Özcan, Bolu Valiliği, Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve Bolu Askerlik Şubesi ile Barilla (Filiz) Makarna, Çetinkaya İlaç Sanayi, Ar-Metal Yüzey İşleme Sanayi ziyaret etti. Özcan ziyaretlerde bir araya geldiği Bolululara 5 yılda yaptıkları proje ve çalışmaları anlatıp, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini istedi.

Seçmenden tam destek

Ziyaretler esnasında birçok kişi, Özcan’ı özellikle Suriyeliler konusundaki tutumundan ve de Kanal Yolu, şehir ışıklandırması gibi önemli çalışmalarından dolayı kutlayıp, açık destek verdi. Özcan ise kendisine desteklerini ileten işçi ve memurlara teşekkür edip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler