“Gölcük sahipsiz değildir”

“Gölcük sahipsiz değildir” “Gölcük sahipsiz değildir”
A- A+

TBMM’nin bugün gerçekleşen oturumunda kürsüye çıkarak Bolu kamuoyunun yakından takip ettiği Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili konuşma yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, tahsisin yeniden Bolu Belediyesine verilmesini istedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Bolu Belediyesi’ne yapılan tahsisin aynı kurum tarafından iptal edilmesine tepki gösteren Ateş, Gölcük’ün gelirlerinin Boluspor’a aktarılmasına devam edilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş yaptığı konuşmada; “Bolu’muzun gözbebeği marka değerimiz Gölcük Tabiat Parkı, Bolu Belediyemize 2040 yılına kadar tahsis edilmişti. Parktan elde edilen gelirler, Boluspor’umuza aktarılıyordu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, kimseye bilgi vermeden bir gecede tahsisi iptal etti. Yapılan fesih işlemleri, Bolu için yapılan büyük bir kötülüktür, büyük bir ayıptır. Bu karardan acilen dönülmelidir. Gölcük Tabiat Parkı yeniden Bolu Belediyemize tahsis edilmelidir. Gölcük Tabiat Parkı asla yeni yapılanmaya açılmamalıdır. Gelirlerin Boluspor’a aktarılmasına devam edilmelidir. Bolulu hemşerilerimizin talebi bu yöndedir. Gölcük Tabiat Parkı da Boluspor’umuz da Bolu Belediyemiz de sahipsiz değildir” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler