Gölyüzü kavşağında otomobil tırın altına girdi

Gölyüzü kavşağında otomobil tırın altına girdi Gölyüzü kavşağında otomobil tırın altına girdi
A- A+
Reklam

Sanayi kavşağında dün akşam yaşanan kazadan sonra bu akşam da Gölyüzü kavşağında facianın eşiğinden dönüldü

Özellikle sabah mesai başlangıcı akşamları da mesai bitimlerinde D-100 Karayolundaki kavşaklarda yaşanan trafik yoğunluğu, sürücülerin de dikkatsizliği ile birleşince ciddi kazalara yol açıyor.

D-100 Karayolunda İstanbul’dan Ankara yönüne aynı istikamette seyretmekte olan 37 PS 660 plakalı tır ve 54 TT 225 plakalı otomobil, Gölyüzü kavşağında kırmızı ışıkta durdular. Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte sol şeritte yoluna devam eden 37 PS 660 plakalı tırı sağından sollayarak kavşağa girmek isteyen 54 TT 225 plakalı aracın sürücüsünün aceleciliği ve dikkatsizliği kazaya neden oldu. Sağ şeritten kavşağa girmeye çalışan otomobil çarpmanın etkisiyle tam ters yöne dönerken, tır sürücüsünün frene basması sonrası, otomobil tırın altında kalmakta son anda kurtuldu.

Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Trafik polislerinin müdahalesi sonrası tırın altına giren otomobil çıkarılırken, kazada kimsenin yaralanmaması da kazayı gören vatandaşlarca mucize olarak değerlendirildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolunda İstanbul-Ankara yönünde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlu (6 ay önce)
    Bolu'-nun en büyük problemi son yıllarda artan araç sayısına göre şehir ulaşımını kaldırabilecek yolların olmaması. Alaaddin başkandan Allah bin kere razı olsun, eski Çamkent Hastanesi'-nin olduğu bölgeye o alt geçidi yapmasaymış eğer, şehrin kuzeyinden güneyine, güneyinden de kuzeyine bu trafikte ve bu araç fazlalığında gitmek mümkün olmayacakmış. Zamanında vizyon sahibi olmayan başkanlar yüzünden ve de rant sebebi ile şehrin sokakları caddeleri dar dar bir şekilde planlamış. Şehrin mevcut yolları artık bu araç sayısını kaldıramıyor, acil eylem planı ile bu sorun çözülmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler