“Gönüllü Yürüyen” tek isimdi

“Gönüllü Yürüyen” tek isimdi “Gönüllü Yürüyen” tek isimdi
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisinden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz’da Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne “Değişim ve Adalet” yürüyüşü başlattı. Yürüyüşün 6’ncı gününde, sahibi tarafından terk edildiği değerlendirilen golden cinsi bir köpek kalabalık grubun peşine takılmıştı.

Bitkin olan köpek, su ve yiyecek verildikten sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın isteğiyle Bolu’ya getirildi. Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alındı.

Sahiplendirildi

Tedavisi ve parazit aşıları yapılan “Yoldaş” isimli golden cinsi köpek, sahiplendirildi. 19 yaşındaki Görkem Biçer isimli genç Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne gelerek, gerekli işlemelerin tamamlanmasının ardından “Yoldaş”ı teslim aldı.

“Gönüllü Yürüyen” tek isimdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşünden çok, yürüyüşe CHP’lilerin ilgi göstermediği günlerce konuşulmuştu. Yürüyüşte umduğu desteği bulamadığı için kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcıları, listesine alarak Belediye şirketlerinde de Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri verdiği bazı Belediye Meclis Üyeleri ve çeşitli nedenlerle Tanju Özcan’la yakınlık kurmaya çalışan isimlerin yanı sıra güveliği sağlamakla görevli güvenlik güçleri Bolu’dan araçlarla taşınarak yürüyüşe katılmaları sağlanan Belediye çalışanları yürüyüşün başkahramanları olarak göze çarpmıştı.

Yoldaş ise herhangi bir beklentisi ve çıkarı olmadan, Belediye yetkililerinin dayatması dışında gönüllü yürüyüşe katılan tek isim olarak dikkat çekmişti.

Sahipsiz Tanju Özcan’ın durumu 26 Temmuz’da belli olacak

Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sev edilmesi nedeniyle şu an Partisi olan ve kayıtlı olduğu CHP’de de seçme ve seçilme hakkı bulunmayan Tanju Özcan’ın ise durumu 26 Temmuz’da belli olacak. 

CHP Genel Merkezi tarafından hafta sonu yapılan CHP’li Belediye Başkanları toplantısına davet edilmeyerek bir anlamda da sahipsiz bırakılan Tanju Özcan’a, 26 Temmuz’da bir araya gelecek CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun sahip çıkıp çıkmayacağı ise toplantıda alınan kararla belli olacak. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler