Güner süreç hakkında bilgi verdi

Güner süreç hakkında bilgi verdi Güner süreç hakkında bilgi verdi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisinde; “AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Hacer Çınar ile arasındaki Mahkemeden aklandığını” söylemesi sonrası açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner mahkemenin devam ettiğini söyledi.

Başkan Özcan’ın mahkemeden aklandığına dair yaptığı açıklaması ve ardından da dava kağıdını AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın masasına bırakması sonrası yaşanan sert tartışma geçtiğimiz günlerde Bolu kamuoyunu meşgul etmişti.

Bugün sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Özcan’ın iddiasını n aksine mahkeme sürecinin devam ettiğini ve önümüzdeki duruşma gününün de 10 Ocak 2023 tarihi olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili paylaşımda Güner; “Bolu Belediye Meclis toplantısında Bolu dan çok how izlemeye alıştık ve normalmiş gibi geliyor ama bir konuya açıklık getireyim..

Sayın Başkanın her zamanki gibi detayını göstermeden elinde salladığı “hukuken de aklandım vicdanen de elimde beraat ettiğimin belgesi var” dediği BAYAN Belediye Meclis üyemize sözlü tacizde bulunmasından sonra yürüyen hukuki süreçte henüz kendi beyanınca “aklanmadığı”, davanın devam ettiği hatta duruşma gün ve saatinin belirtildiği evrakı net bir şekilde kamuoyu ile paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler