Gururun resmi..!

Gururun resmi..! Gururun resmi..!
A- A+
Reklam

Cumhuriyet tarihinde Bolu’da CHP’nin il genelinde birinci, kurulduğu günden bu yana AK Parti Teşkilatlarının en başarısız sonucunu almasında büyük emeği olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz, üstün başarısının karşılığını bugün alınan mazbatalarla aldı.

Göreve başladığında 11 Belediye Meclis Üyesi, 3 de İl Genel Meclisi Üyesi bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz’un üstün gayretleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında bu sayı 8 Belediye Meclis Üyesi, 2 de İl Genel Meclis Üyesi olarak yeniden şekillendi. 

Bolu’da çok sevilen ve saygı duyulan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz, büyük emeği olan 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası kazanılan çok sayıdaki mazbatayı, yine çok sayıda Partililerle almak için bugün Bolu Adliyesine gitti.

CHP’nin 400 kişilik Necip Fazıl Kültür Merkezinde mazbata töreni düzenlediği dakikalarda şova kaçmadan, mütevazi bir şekilde Bolu Adliyesine gitmeyi tercih eden Cihan Yavuz’un tüm ısrarlarına rağmen yine de çok sayıda AK Partili mazbata töreninde yerini aldı.

Tören sonrası bu tarihi başarıyı toplu olarak resim çektirerek ölümsüzleştiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz ve resimde yer alan Partililerin mutlulukları ve yaşadıkları zafer sarhoşluğu resim karesi ile tarihe geçti.

Tören sonrasında da Cihan Yavuz’un eline mazbatalarını veren bazı İl Genel Meclis Üyeleri de mutluluklarını tarihi başarının komutanıyla ölümsüzleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler