Özcan’ın “Ustalık Dönemi” başladı

Özcan’ın “Ustalık Dönemi” başladı Özcan’ın “Ustalık Dönemi” başladı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılması sonrası “Ustalık Dönemim” olacak dediği kinci dönemi, bugün resmen başladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi üyelerinin mazbatası, bugün Necip Fazıl Kültür Merkezinde törenle verildi.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mazbata törenine; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Bolu Belediye Meclisi Üyeleri, İGM Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“7. Mazbatamı Bolu’dan değil Ankara’dan alacağım”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 6. Mazbatasını Necip Fazıl Kültür Merkezinde Bolu Merkez İlce Seçim Kurulu Başkanı Abdülkadir Müjde’den aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 7. Mazbatasını Ankara’dan alacağını söyleyerek, “Bu benim 6. Mazbatam. Önce onu ifade edeyim. 4 kez bu şehre hizmet etmek için milletvekili olarak seçilmiştim. 2.kez de belediye başkanlığı görevini üstlendik. Böylece Bolu Seçim Kurulundan aldığım 6. Mazbatam bu. İnşallah 7. mazbatamı Bolu’dan değil Ankara’dan alacağım. Bu süreçte her daim yanımda duran örgütümüze il başkanımıza, ilçe başkanımıza, değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm Bolu halkına şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah 2.dönemde daha güzel bir Bolu inşa edeceğiz hep birlikte.” dedi.

Konuşmaların ardından Bolu Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri mazbatalarını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’tan aldılar.

Anıtpark’taki Atatürk anıtına çelenk sundu

Mazbata takdimi sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP’li Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile partililer tarafından Anıtpark’ta bulunan Atatürk anıtına çelenk sunum töreni gerçekleştirildi. 

Çelenk sunum töreninde de bir konuşma yapan Özcan, Bolu’da birlikteliği sağladıklarını ifade ederek; “Özellikle bu seçimlerde hemen hemen hiç sorun yaşamadık parti içerisinde. Hep birlikte olduğumuzda tek bir yumruk haline geldiğimizde neleri başarabileceğimiz gördük. Kim inanırdı bizim Seben’i alacağımıza, kim inanırdı bizim Göynük’ü alacağımıza, Mudurnu’yu geri alacağımıza, Gökçesu’yu alacağımıza? İnşallah önümüzdeki süreçlerde tüm Bolu’yu kırmızıya boyayacağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler