Başkan Çetin Uç Bolu halkına teşekkür etti

Başkan Çetin Uç Bolu halkına teşekkür etti Başkan Çetin Uç Bolu halkına teşekkür etti
A- A+
Reklam

31 Mart akşamı kazanılan zaferin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, sandıktan fark atarak birinci çıkardıkları için Bolu halkına teşekkür etti.

Bolu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde tercihini yeniden Tanju Özcan’dan yana kullandı. Sandıktan yaklaşık yüzde 53’lük oy oranıyla güçlü bir şekilde çıkarak güven tazeleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zaferi İl ve Merkez İlçe Örgütü ile binlerce vatandaşın katılımıyla Bolu Belediyesi önünde kutladı.

“DEĞERLİ BOLU HALKIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kazanılan zaferin ardından Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, açıklamalarda bulundu. CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç seçim zaferine ilişkin yaptığı açıklamada, “CHP Bolu İl ve Merkez İlçe Örgütü olarak aylar süren gerek yorucu gerekse keyifli ve alın teri akıtarak verdiğimiz emeklerimizin karşılığını 31 Mart akşamı büyük bir sevinçle aldık. Bu süreçte bizlerle birlikte hem sahada hem masa başında her daim alın teri akıtan; partimizin ve Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın başarısı için gecesini gündüzüne katan; katkı sunan İl ve Merkez İlçe Örgütümüz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, partililerimiz, il ve il genel meclis üyesi adaylarımız ve gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. İlimizde Cumhuriyet Halk Partisini sandıktan büyük bir farkla önde çıkartarak bu başarının en temel yapıtaşı olan değerli Bolu halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Bolu’da açılan her kapıdan tek ses yükseldi, Bolu ‘ille de sen Tanju Özcan’ dedi. Bu başarı hepimizin, seçimin kazananı Bolu’muz oldu” ifadelerini kullandı.

“VERİLEN HER OYUN TAKİPÇİSİYİZ, İTİRAZLARIMIZI YAPIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisine atılan her oyun kendileri için son derece önemli ve kıymetli olduğunun altını çizen Merkez İlçe Başkanı Uç açıklamalarının devamında ayrıca, “Bolu halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh ve güveni boşa çıkarmayacağız. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Bolu için, Bolu’nun yarınları için, Bolu’nun daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir şehir olması için çok çalışacağız. Bolu için ikinci yenilik ve değişim dönemi resmen başlamıştır. Verilen her oyun karşılığını bulması adına alın teri akıtmaya devam edeceğiz. Bazı sandıklarımızda yaşanan usulsüz işlemlere karşı gerekli itirazlarımızı ilgili Seçim Kurullarına parti olarak avukatlarımız aracılığıyla yapıyoruz. Partimize oy veren her vatandaşımızın oyunun takipçisi olacağız, hiç kimsenin verdiği oyun masa başında hiçe sayılmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“KAZANAN BOLU OLDU, KAZANAN DEMOKRASİ OLDU”

Diğer siyasi partilerin teşkilat ve belediye başkan adaylarına da değinen Başkan Çetin Uç şunları söyledi: “Bu zorlu ve meşakkatli seçim sürecinde emek harcayan; her ne kadar siyaseten rakip olsalar da Bolu’muzun geleceği için düşüncelerini ortaya koyan, alın teri döken diğer siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarına, milletvekillerine ve belediye başkan adaylarına seçim sürecinde gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kendilerine huzurun başkenti Bolu’da mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum. Bu bir demokrasi yarışıydı ve Köroğlu diyarı şehrimizin saygıdeğer vatandaşları bu yarışta son sözünü sandıkta söyledi. Kazanan Bolu oldu, kazanan demokrasi oldu, milletin iradesi sandıkta tecelli etti ve yarış sona erdi.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler