Pirahmetler Köyü, mahalle oluyor

Pirahmetler Köyü,  mahalle oluyor Pirahmetler Köyü,  mahalle oluyor
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçim sürecinde kamuoyunda en çok tartışılan konuların başında gelen Pirahmetler Köyü’nde siyanürle altın araması için Bakanlıkça izin verildiği tartışmalarını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeniden gündeme taşıdı.

Hükümet temsilcisi siyasi parti mensuplarının böyle bir izin olmadığını açıklamalarına karşılık Başkan Tanju Özcan ve diğer muhalefet parti temsilcilerinin konuyu gündeme getirmeleri sonrası Bolu’da hatırlanacağı üzere ciddi bir tepki oluşmuştu.

Seçim öncesi Pirahmetler Köyüne gidere burada bir çekim yapan ve bunu da sosyal medya hesabıyla kamuoyuna paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimi kazandıktan sonra da yine ilk gündeme getirdiği konu “Pirahmetler Köyünde siyanürle altın arama izni” oldu.

Seçim öncesi verdiği sözün arkasında duran ve bölgede siyanürle altın aranmasına izin vermeyeceğini yeniden ifade eden Başkan Özcan, Pirahmetler Köyü’nü de bu yüzden mahalle yapacağını söyledi.

Konu ile ilgili açıklamaya yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Pirahmetlaer Köyü bölgesinde altın aramayı düşünenler veya onlara fırsat vermeyi düşünenler, aklını başına alsın. Şu kardeşiniz hayatta olduğu sürece, bu can bu bedende olduğu sürece ben Pirahmetler bölgesi dahil Bolu’da siyanürle altın aranmasına izin vermem. Pirahmetler Köyü’nü de sırf bu sebepten dolayı mahalle yapmak için hızlıca adım atacağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler