Pazaryerlerinde Bayram düzenlemesi yapıldı

Pazaryerlerinde Bayram düzenlemesi yapıldı Pazaryerlerinde Bayram düzenlemesi yapıldı
A- A+
Reklam

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilimizi sektörün en tepe noktasında temsil eden Bolu Manavcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal, Ramazan Bayramı öncesi sebze meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacağını belirtti.

Bolu Manavcılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Arife gününe kadar Pazar yeri tezgahlarının açık olacağını aktararak, “Müşterilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde bayram alışverişlerini yapmaları için Bolu ana Pazar yeri  tezgahlarımız, tuhafiye pazarımızda dahil, Cuma gününden itibaren, Arife akşamına kadar her gün açık olacaktır. Cuma günü Ayşe Metin Karaçayır pazarı, Sağlık pazarı, Cumartesi günü Bahçelievler pazarı ve Mehmet Çoban Tepecik Sümer pazarı açık olacaktır. Havaların açılması sebebiyle sebze meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacaktır. Bu düşen fiyatları bu pazarcı esnaf kardeşleriniz bayram haftası pazarlarımızda fiyatlara yansıtacağız. Bizler marketler gibi fırsatçılık nedir bilmeyiz, yapamayız. Bir ürünün ederi neyse bizde odur biz onu biliriz. Vatandaşlarımız rahatlıkla bayram alışverişlerini pazarlarımızdan yapsınlar. Bizde, Şahsım ve Oda yönetimi olarak her zaman sahada ve müşterilerimizin yanında olacağız. Hepinize bereketli alışverişler diler, Ailenizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler