Ateş konuşturulmadı..!

Ateş konuşturulmadı..! Ateş konuşturulmadı..!
A- A+
Reklam

CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı olduğu günden bu yana CHP’den Milletvekili seçilmesine karşılık, partililiği hep sorgulanan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, siyasi arenada ender görülecek bir muameleyle karşı karşıya kaldı.

31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarının netleşerek Bolu Belediye Başkanlığını yeniden CHP’nin adayı Tanju Özcan’ın kazanmasının zaferini kutlamak için Belediye önünde düzenlenen programda Ateş, adeta üvey evlat muamelesi gördü.

Bolu Belediyesi’nin balkonuna kurulan sahneden Bolu Halkına ilk olarak CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, ardından CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve son olarak CHP’nin Adayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konuşma yaparak, zafer coşkusunu destekçileriyle kutladılar. Kutlamalarda bulunan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’e konuşma yaptırılmaması dikkat çekti. Konuşmaların sonunda Özcan, Karagöz ve Uç el ele tutuşarak taraftarlarını selamlarken, Türker ateş, bu resim karesinde de yer almadı.

Bolu’da Türker Ateş’in CHP’nin tek Milletvekili olmasına rağmen sahnede konuşturulmaması ise dikkat çekti. Böylesi bir kutlamada ilin Milletvekiline söz verilmemesi siyasi geleneklere sığmasa da bunun en büyük sebebinin de Milletvekili Türker Ateş’in, yerel seçim sürecinde takındığı tutum olduğu iddia edildi.

Yaklaşık iki ay süren saha çalışmalarında gerek CHP Merkez İlçe Başkanlığının gerekse de CHP’nin adayı Tanju Özcan’ın sürdürdüğü seçim çalışmalarında Partililer ve Adayla birlikte hemen hemen hiç görüntü ve destek vermeyen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in bu tavrının bunda en büyük etken olduğu iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler