Hakan Bayrakçı, Bolu anket sonuçlarını açıkladı

Hakan Bayrakçı, Bolu anket sonuçlarını açıkladı Hakan Bayrakçı, Bolu anket sonuçlarını açıkladı
A- A+
Reklam

Yerel seçimler yaklaşırken yapılan anketler de paylaşılmaya devam ediyor. 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ilk turdaki oy oranlarını en doğru şekilde tahmin eden anket şirketlerinden olan Sonar Araştırma Başkanı, Araştırmacı, Tarihçi, Gazeteci, Yazar Hakan Bayrakçı, Bolu için yaptığı anketi CNN’te açıkladı.

Bayrakçı yaptığı açıklamada, Bolu’da gerçekleştirdikleri ankette CHP’nin Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan’ın oy oranının %60 olduğunu söyledi.

Adam biliyor

Hatırlanacağı üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yaptığı açıklamalarda seçimi %60 oy alarak kazanacağını sürekli ifade ederken, Bayrakçı’nın anketi de bu iddia ile örtüşmüş oldu.

Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı’nın bu açıklaması sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da; “2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını noktası, virgülüne bire bir bilen Sayın Hakan Bayrakçı Bolu için yapmış olduğu araştırma sonuçlarını canlı yayında açıkladı. Adam biliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler