“Yeni hedefim Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirmek!”

“Yeni hedefim Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirmek!” “Yeni hedefim Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirmek!”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gittiği pazaryerinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gördüğü ilgi nedeniyle yürümekte dahi zorluk çeken Özcan, yeni dönemde Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Türkiye hızla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaşırken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarını pazaryerinde esnaf ve vatandaş ziyareti ile sürdürdü. 

İlgiden yürümekte güçlük geçti

Özcan ziyarette pazarın bir bölümünü dolaşıp, destek istedi. Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle yürümekte güçlük çeken Özcan, büyük destek gördü. Birçok esnaf ve vatandaş, Özcan’ı 5 yılda yaptığı çalışmalar ve sığınmacılar konusundaki tutumundan dolayı kutlayıp, sandıkta tercihlerinin kendisinden yana olacağını iletti.

“Bolu, Eskişehir’den daha güzel olacak”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti. Bazı vatandaşların Bolu’nun çok güzelleştiğini söylemesi üzerine Özcan; yeni dönemde hedeflerinin Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel bir şehir haline getirmek olduğunu kaydetti. Özcan seçimi kazanması halinde bu hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışacağını vurguladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler