Haksız yere eleştirilmiş

Haksız yere eleştirilmiş Haksız yere eleştirilmiş
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu yıl tüm yurtta coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarına Bolu’daki AK Partili İl Başkanı ve Milletvekilinin duyarsız kalması tepkiyle karşılandı.

Bolu’da 14 yıl aranın ardından Atatürk Stadyumunda yapılan kutlamalara binlerce Bolulu akın ederek tribünleri hınç hınç doldururken, çok sayıda Bolulu da ya stadın dışında kalarak kutlama coşkusuna ortak oldu ya da yer olmadığı için evlerinin yolunu tuttular.

Stadyumda yapılan kutlama törenine katılmayan ve hatta Bolu’da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının hiçbir organizasyonuna katılmayan tek Milletvekili olan Yüksel Coşkunyürek, kutlamalara mesaj göndererek, daha önceden programlanmış programları nedeniyle katılamama mazeretini bildirmişti. 

Coşkunyürek’in böylesi önemli bir günde Bolu Halkıyla olmak yerine kendi özel programını tercih etmesinin ardından kutlamaya katılmayan diğer bir isim olan AK Parti İl Başkanı S.G.’nin 100. Yıl kutlaması yerine nerede olduğu da ortaya çıktı.

Aynı saatlerde yapılan “Türkiye Yüzyılı Pikniği”nde olduğu öğrenilen İl Başkanı S.G., Gölcük’te piknikteymiş.

Stadyumdaki tören yerine Gölcük’e pikniğe giden S.G. bunu da sosyal medya hesabından “Cumhuriyetimizin 100'üncü yıldönümü dolayısıyla; AK Parti İl Başkanlığımız ve İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın organizesinde 1000 üniversiteli gencimizi Gölcük Tabiat Parkı'na pikniğe götürdük” sözleriyle kamuoyuyla paylaştı.

S.G. haksız yere eleştirilmiş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’daki tek siyasi temsilcisi olan AK Parti İl Başkanı S.G’nin, stadyumdaki kutlamalara katılmaması nedeniyle Bolulularca eleştirilmesinin de bu şekilde haksız olduğu ortaya çıktı. 

Bin gencin katıldığı piknik organizasyonunun başında saatlerce durarak büyük fedakarlık yapan AK Parti İl Başkanı S.G.’nin törene neden katılmadığı ortaya çıkması sonrası Bolu Halkı bu sefer de S.G.’i haksız yere eleştiren yandaş medya ve siyasilere tepki gösterdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler