Haklarında soruşturma izni verildi

Haklarında soruşturma izni verildi Haklarında soruşturma izni verildi
A- A+
Reklam

Geçmiş Dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma izni verdi.

Boluspor eski Başkanlarından Necip Çarıkçı’nın Bolu Belediyesinden başkanlığı döneminde tek kuruş yardım almadığı iddiasında bulunmasına karşılık, Belediye Başkanlığı döneminde Boluspor’a verdiği destek için Alaaddin yılmaz bir soruşturma daha geçirecek.

Müfettişler tarafından yapılan inceleme sonrası; Geçmiş Dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan, Bolu Belediyesine ait büfelerin düşük bedelle Boluspor’a kiraya verilmesinden dolayı kamuyu zarara uğrattıkları iddiasıyla haklarında soruşturma izni verildi.

Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz aylarda Bolu Belediyesinde incelemelerde bulunan Müfettişlerin Boluspor ile ilgili yaptığı tenkitler sonrası Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan, “Boluspor için yargılanmak benim için şereftir” sözleriyle gündeme gelmişti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler