Bu utanç bizim değil..!

Bu utanç bizim değil..! Bu utanç bizim değil..!
A- A+
Reklam

Bolu’da bugün 14 yıl aranın ardından yeniden Atatürk Stadyumunda kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramına ve 100. Yıl coşkusunu yaşamak için on binlerce Bolulu sabah saatlerinden itibaren stadyuma akın etti. Boluluların böylesine önemli bir günde bu heyecan ve coşkuyu stadyumda yaşamak için gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle tribünler hınca hınç dolarken, birçok Bolulu da tribünlerde yer olmadığı için çocuklarıyla geldikleri statta heyecana stadyum dışında ortak olabildiler.

Protokol tribünü de tarihi bir günü yaşarken; ilimiz protokolünün aileleriyle birlikte gelmeleri sebebiyle yer bulabilen kapalı tribünde bulamayanlar ise maratona ya da kale arkası tribünlerine gitmek zorunda kaldı.

Böylesine tarihi bir günde AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti Bolu İl Başkanı S.G. ise kutlamalara katılmamayı tercih ettiler. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının Bolu’daki siyasi temsilcisi olan Yüksel Coşkunyürek ve S.G.’nin Cumhuriyetin 100’ncü yıl kutlamalarına katılmaması Bolular tarafından tepkiyle karşılandı. 

Milletvekili Yüksel Coşkunyürek daha önceden programlanmış programı nedeniyle törene katılmadığını telgrafla Bolu Halkına duyurdu.

Sabah Valilikteki programa katılan İl Başkanı S.G.’nin tribünde yer olmaması nedeniyle protokol tribününde yerini alamasa bile törene katıldığına dair sosyal medya hesaplarından da herhangi bir paylaşım yapılmadığı görüldü.

TANJU ÖZCAN'DAN TEPKİ

Bu duruma tepki gösterenlerden biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bugün AK Parti Bolu Milletvekilimiz, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlama törenlerine, “Önceden planlanmış programı” sebebiyle katılamadığına dair telgraf göndermiş. Sayın vekilim, Cumhuriyetin 100. Yılının kutlanacağı tarih 100 yıl önceden belliydi. Sen 58 yaşındasın. Ne zaman yapmış olabilirsin bu programı. Dürüstçe katılmak istemiyorum demek yerine, kıvırmaya gerek var mıydı?” ifadeleriyle duruma tepki gösterdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Osmanlı torunu (6 ay önce)
    Yaptığınız şu habere bakın ne kadar basitsiniz sne kadar ucubesiniz. İnsanlar Filistin'-de kan ağlıyor sizin derdiniz ne kadar da büyükmüş. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler