Vakıf Üyeleri Ata’nın huzurunda

Vakıf Üyeleri Ata’nın huzurunda Vakıf Üyeleri Ata’nın huzurunda
A- A+
Reklam

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Fatih Yamaner, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Sert, Atilla Uçar, Muhabbet Koç ve Vakıf Sekreteri Mustafa Meterelliyoz’den oluşan heyet, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabirdeki ebedi istirahatgâhında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Yamaner, Mustafa Meterelliyoz, Kemal Sert, Atilla Uçar ve Muhabbet Koç ziyaret esnasında mozoleye; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e sevgi, saygı ve bağlılığımızı ifade eden çiçeğim sundular.

Ardından da İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın, Cumhuriyetin 100. Yılı mesajını anı defterine kayıt edilmek üzere yetkililere teslim ettiler.

Vakfın kurucusu merhum İzzet Baysal’ın da Atatürk gibi tüm mal varlığını karşılıksız milletine armağan ettiğini vurgulayan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ mesajında; “Sevgili Ata’mız; Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğun 100. Yılında Bolu’da İzzet Baysal Vakfı yöneticileri olarak mütevazı bir grup huzuruna şükranlarımızı ve minnet duygularımızı ifadeye geldik. Vakfımızın kurucusu rahmetli İzzet Baysal’da aynen senin yaptığın gibi tüm malvarlığını karşılıksız milletine armağan etmiş ve kurduğu vakıf eliyle doğduğu ve ilk feyzini aldığı Bolu şehrine bugüne kadar başta İzzet Baysal Üniversitesi olmak üzere 146 sağlık ve eğitim tesisi armağan etmiştir. İzinden gidiyoruz ve sevgili Ata’mız izinden gitmeye de devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Vakıf Üyeleri Ankara’ya adeta çıkarma yaptı

Anıtkabir ziyareti sonrası Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş’i TBMM’ndeki makamlarında ziyaret eden Vakıf Üyeleri bu ziyaretlerde Vakıf faaliyetleri hakkında Milletvekillerine bilgiler aktardılar. 2024 yılı bütçemiz ile yapılabilecek yatırımlar hakkında Milletvekilleriyle istişarelerde bulunan Başkan Vekili Yamaner ve beraberindeki Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, 2023 Aralık ayı içerisinde Kılıçarslan İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezinin bitireceğimizi müjdesini verdiler.

Geçtiğimiz hafta, Bolu Valisi Erkan Kılıç, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı ve İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’a yaptıkları ziyarette olduğu gibi Bolu Milletvekillerine de BAİBÜ Tıp Fakültesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşayan Boluluların sorunlarını aktaran Vakıf Üyeleri. İzzet Baysal Vakfı olarak 2002 yılında halkımızın hizmetine sunulan BAİBÜ Tıp Fakültesi hastanesine bakım onarımının yapılması, teknik altyapının yenilenmesi, büyütülmesi için gerekli ödenek çalışmalarının yapılması isteğini bir kez daha ilettiler. 

Ziyaretlerine Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’yu makamında ziyaret ederek devam eden Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakfın çalışmaları hakkında kendisini bilgilendirdiler. Genel Müdür Sinan Aksu da Bolu’yu ve İzzet Baysal Vakfını yakinen tanıdığını belirterek ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Son olarak Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı hemşerimiz Suat Çelen’i makamında ziyaret eden Yamaner ve beraberindekiler; Uluslararası Cimnastik Federasyon Başkan Yardımcılığı’na seçilen ve iki yıldır Türkiye’de yılın federasyonu olma başarısını gösterdiği için Çelen’i tebrik ettiler ve başarılarının devamını dilediler.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler