Sıra Rasim’e mi geldi?

Sıra Rasim’e mi geldi? Sıra Rasim’e mi geldi?
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sabah saatlerinde sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i de yarı yolda bırakacak sorusunu akıllara getirdi.

Verdiği sözleri tutmaması kadar geçmiş yıllarda yol arkadaşlığı yaptığı dostlarını da yarı yolda bırakması ile Bolu’da ün yapan Tanju Özcan, siyasi kariyerinde aldığı yolculukta kendisine yaptığı yoldaşlıkla önemli bir yere sahip Rasim Özdemir’le, sosyal medyada adeta dalga geçti

Bir askerin abartılı bir konuşmasını alıntıladığı videoyu; “Bu videoyu izleyince aklıma bizim Başkan Yardımcısı Rasim geldi” yorumunu yaparak paylaşan Özcan, Başkan Yardımcısı ve yol arkadaşı Rasim Özdemir’le adeta dalga geçti.

Belediye Başkanlığındaki başarısızlığını 4.5 yıldır türlü bahanelerle örtmeye çalışan veya Bolu ile ilgisi olmayan konularla gündem saptıran Tanju Özcan’ın, yaklaşan seçimler öncesi koltuğunu kurtarmak adına yol arkadaşı Rasim Özdemir’i de yarı yolda bırakıp, bırakmayacağını ise zaman gösterecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler