CHP’li dostlarına asfalt kıyağı

CHP’li dostlarına asfalt kıyağı CHP’li dostlarına asfalt kıyağı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çok kolay bir şekilde söz vererek, yerine getirmediği sözleri yaklaşan yerel seçimler öncesi başını çok ağrıtacağa benziyor.

Gerek 2019 Yerel Seçimleri öncesi gerekse de Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra verdiği sözlerin hemen hemen hiçbirini gerçekleştiremeyen Tanju Özcan, “sözüne en güvenilmez Başkan” olarak Bolu tarihine adını yazdıracak.

Son olarak At Yaylasında bulunan 7 köy ve mahalle muhtarına 4 yıl önce Bolu Belediye Başkanı olarak “yayladaki grup yollarını asfaltlayacağı” sözünü veren Tanju Özcan, iki hafta önce bölgede asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bu sefer kendilerine verdiği sözü tutacağını ümit eden yöre insanı ve muhtarlar; bir yandan yol kenarlarını Tanju Özcan’a teşekkür pankartlarıyla donatırken, diğer taraftan da kendisiyle günün anlamına uygun hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Ama At Yaylası sakinleri ve Muhtarların sevinçleri yine kısa sürdü. Çünkü Tanju Özcan Topuk Çayırı ve Paşaköy Yaylası yolunu asfaltladıktan sonra emir vererek, asfalt çalışmasını sonlandırdı.

Yan yana olan Paşaköy, Sandallar, Civril ve Karamanlar Yaylalarının yollarını asfaltlayan Tanju Özcan, söz verdiği halde Kılıçaslan, Ağaççılar ve Kürkçüler’de asfaltlama yapmadı.

Şehir içinde önemli cadde ve sokakların asfalt ihtiyacı olmasına karşılık, yayla yolunun asfaltına başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “seçim rüşveti” olarak kamuoyunda konuşulan bu iddialara diğer 3 önemli mahallenin yolunu asfaltlamayarak cevap vermiş oldu.

Başkan Tanju Özcan’a en yakın CHP’li isimlerin evlerinin olduğu ve kendisinin de özellikle akşamları bu evlere ziyaretler yaptığı iddia edilen Paşaköy Yaylası yolunun asfaltlanmasının seçim rüşveti değil, dost kıyağı olduğu ortaya çıktı. Başkan Özcan ve yakınları bundan sonra At Yaylasındaki evlerine daha konforlu ve güvenli bir şekilde giderek gece yarılarından sabahlara kadar istişare toplantıları yapacak olmanın mutluluğunu yaşarlarken, Kılıçaslan, Ağaççılar ve Kürkçüler Yaylalarında yaşayan Bolulular ise toz, toprak ve bozuk olan yolda çile çekmeye devam edecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler