“Bağımsızlık meşalesi 100 yıldır yanıyor”

“Bağımsızlık meşalesi 100 yıldır yanıyor” “Bağımsızlık meşalesi 100 yıldır yanıyor”
A- A+
Reklam

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve birkaç arkadaşının yaktığı bağımsızlık meşalesinin tüm olumsuzluklara rağmen, yüce Türk Milletinin bağımsızlığa olan inancıyla 100 yıldır yanmaya devam ettiğini söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlatmış olduğu bağımsızlık mücadelesinin, şehitlerin aziz ruhları eşliğinde bu günlere geldiğine vurgu yapan Durak; “Aziz şehitlerimizin ülkemizin her bir metrekaresini canları pahasına savunması sonucu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını kutlamanın haklı gururu içerisindeyiz. Emperyalistlerin Osmanlı’ya son vuruşu yapmak için Anadolu’yu karış karış işgal ettikleri bir dönemde, başta Mustafa Kemal Atatürk ve birkaç arkadaşının yaktığı bağımsızlık meşalesi tüm olumsuzluklara rağmen yüce Türk Milletinin bağımsızlığa olan inancıyla 100 yıldır yanmaya devam ediyor” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ vecizesinin Cumhur İttifakı’nın rehberi olduğunu söyleyen İlhan Durak, son dönemde milli dinamiklerin de hızlı bir şekilde bağımsız olarak harekete geçirilmesiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölgesel bir güç noktasına taşındığını ifade etti.

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak yayınladığı kutlama mesajının son bölümünde; “Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tam bir kenetlenme, eksiksiz bir kucaklaşma dönemine geçmiştir. Cumhuriyet demek demokrasinin ve milli iradenin istikrarı, iradesi ve itibarı demektir. Bu nedenle Yüce Türk Milleti devletimizin ikinci yüz yılında bilhassa demokrasimizi ve milli irademizi hiçbir hegemonyanın etkisi altında bırakmadan, mazlum milletlerin yanında yer alarak sürdürmeye devam edecektir. Cumhur ittifakı olarak amacımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten devraldığımız emanetleri günü geldiğinde geleceğimiz olan Türk Gençliği ’ne en iyi şekilde devretmektir” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler