Bolu’da şafak operasyonu

Bolu’da şafak operasyonu Bolu’da şafak operasyonu
A- A+
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından son aylarda ülke genelinde başlatılan başarılı operasyonlar tüm ülkede takdirle karşılanırken, Bolu Emniyeti de suçlulara göz açtırmıyor.

Özellikle uyuşturucu satışı ve kullananlara karşı başarılı operasyonlar yaparak Bolu Halkından alkış alan Bolu Emniyet Müdürlüğü personeli, 24 Ekim Salı günü ise çok önemli bir başarılı operasyona daha imza attı.

“Şafak” adı verilen operasyona Bolu Emniyet Müdürlüğünde görevli çok sayıda personel katılırken, Yaşamkent Mahallesinde bulunan karakoldan polislerin operasyona gidiş anları da kamuoyu ile paylaşıldı.

“Şafak” operasyonu ile ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “24.10.2023 günü Emniyet Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen ŞAFAK Operasyonunda, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan; 

- 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs, 

- 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası olan 3 şahıs, 

- 1 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 şahıs olmak üzere toplam 10 şahıs yakalanmıştır. 

Ayrıca aynı gün Ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen KISKAÇ Operasyonu kapsamında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan;

- 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs,

- 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs olmak üzere toplam 2 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilmiştir. 

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadeleri kullanıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler