Highway’deki 100. Yıl coşkusuna davet var

Highway’deki 100. Yıl coşkusuna davet var Highway’deki 100. Yıl coşkusuna davet var
A- A+
Reklam

HighWay Outlet Alışveriş Merkezi, Cumhuriyet’imizin 100.Yılını büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Bu amaçla; 29 Ekim Pazar Günü 15.30-16.30 saatlerinde Bolu Belediye Bandosu tarafından hazırlanan, milli birlik ve beraberlik ruhunu yaşatacak marşlarla HighWay Outlet AVM, ziyaretçileriyle bu özel günü unutulmaz bir şölene dönüştürecek. Cumhuriyet Bayramı ve 100.yıla özel hazırlanan bando etkinliği kapsamında Alışveriş Merkezi Türk Bayraklarıyla süslenirken, bayrama özel olarak tüm ziyaretçilerimize Türk Bayrağı hediye edilecek ve şanlı bayrağımızla eşlik edeceği Cumhuriyet’imizin 100.yılına özel marşlar ile HighWay Outlet ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Alışveriş Merkezi Yetkilileri; Cumhuriyetin 100.Yıl coşkusunu Bolu Belediye Bandosu eşliğinde yaşamak isteyen herkesi, HighWay Outlet’e davet ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler