Bolu’yu “100. Yıl” bayraklarıyla donattı

Bolu’yu “100. Yıl” bayraklarıyla donattı Bolu’yu “100. Yıl” bayraklarıyla donattı
A- A+
Reklam

Ülkemizde 20 yılı aşkın süredir boya sektöründe faaliyet gösteren, bu sürede 180’in üzerinde ürün çeşidine ulaşan, son dönemde ise “Bianca Stella” adıyla tüketiciye sunduğu dönüşüm boyalarıyla tüketicinin ilgisini çeken Bianca Boya, Bolu’yu Türk Bayraklarıyla donattı.

Açık hava reklam alanlarının tümünü Bolu’da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yılı dolayısıyla üzerlerinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin yer aldığı ve Bolu Halkının “Cumhuriyet Bayramını” kutlayan mesaj yazan görseller donatan Bianca Boya, Cumhuriyete olan bağlılığını da dosta düşmana göstermiş oldu.

Cumhuriyet kenti Bolu’da görsel bir şölene imza atarak 100. Yıl kutlamalarına farklı bir renk ve anlam katan Bianca Boya’nın tüm Bolu’yu 100. Yıl vurgulu Atatürk resimleriyle donatması, Bolulular tarafından takdirle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler