Rasim’den fırçayı yiyince sildi

Rasim’den fırçayı yiyince sildi Rasim’den fırçayı yiyince sildi
A- A+
Reklam

Söz verip tutmaması birinci karakter özelliği olarak 7’den 70’e her Bolulu tarafından bilinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın nasıl bilirsiniz diye sorulduğunda verilecek ikinci cevap ise “Geri vitesleri” olarak kabul edilen bir özelliği oldu.

Daha önceleri gece yarısı saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımlarını sabah silerek geri vites yapan Tanju Özcan, dün yine bir geri vites yaparak; Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile dalga geçtiği paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

Genelde Türkiye ve Bolu için hayati önem taşıyan bilgi ve birikimlerinden insanların faydalanması için gece yarılarından sonra sosyal medya paylaşımı yapan Tanju Özcan, dün gündüz vakti Rasim Özdemir ile adeta dalga geçen bir paylaşım yapması, tüm Türkiye’de ve Bolu’da şaşkınlık yaratmıştı.

Yakın çevresinden aldığımız bilgiye Rasim Özdemir’in bu paylaşıma çok sinirlendiği ve Başkan Tanju Özcan’ı fırçaladığı iddia edildi. Tanju Özcan’ın da paylaşımını bu nedenle silinmek zorunda kaldığı iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler